Considerations To Know About پمپ اسید
اغلب در صنایع غذایی، شیمیایی، رنگ سازی، داروسازی، رسوب زدایی و … از این پمپ استفاده می شود. ایمنی بالا، عملکرد خوب در انتقال سیالات خورنده و حفاظت از محیط زیست از مهمترین مزایای پمپ ضد اسید است. به منظور کسب اطلاعات بیشتر در خصوص کاربرد پمپ پلیمری و مشخصات فنی آن، تا انتهای این متن با ما همراه باشید.چراکه قابلیتهای مختلفی را از خود به اشتراک خواهد گذاشت که مهمترین و ایدهآلترین آنها میتوانیم به آببندی با سیال پمپ شده اشاره کرد.
مقایسه نرم افزار crm اورست با دیگر نسخه های موجود در بازار
یکی از مهمترین مواردی که در رابطه با این موضوع اهمیت دارد، راهنمای انتخاب پمپ پلیمری است. قطعات مختلفی از این پمپها در تماس با انواع سیالات قرار میگیرند. به همین علت باید مقاومت بالایی را در برابر آنها از خود نشان دهند تا آسیبی نبینند.
از این رو نیاز است تا تمامی این اجزا کاملا سالم باشند و به هیچگونه تعمیری نیاز نداشته باشند. از جمله این اجزا میتوان به گزینههای زیر اشاره کرد:
تا اینجای با انواع پمپ های پلیمری آشنا شدیم و دانستیم که به طور کلی کارکرد و مزایای پمپ اسید شور چیست. بر اساس این مزایا و کاربردها می توانیم این گونه بگوییم که پمپ ضد اسید جزء جدایی ناپذیر صنعت و تولید محسوب می شود و در هر بخش صنعتی می توان نشانه هایی از این پمپ ها پیدا کرد.
پمپ ضد اسید در صنایع دارویی و غذایی، رنگ سازی، رسوب زدایی، اوپراتور و کندانسور کاربرد زیادی دارند. به طور کلی استفاده از این پمپ ها در موارد زیر کمک کننده است:
از پمپ با محرک مگنتی به دلیل عدم وجود آببند نشتی مواد به محیط بیرون وجود ندارد. از پمپ دارای محرک مغناطیسی یا پمپ پلیمری مگنتی جهت انتقال مواد سمی و خطرناک استفاده می شود.
از پمپ اسید میتوان برای more info انتقال اسیدسولفوریک هم استفاده نمود . در نظر داشته باشید به دلیل خورندگی بالای اسید سولفوریک در پمپ های پلیمری باید از سیل مکانیکی وایتون استفاده شود تا باعث خورندگی اجزای پمپ توسط اسید سولفوریک نشود
از آنجایی که پمپهای پلیمری برای انتقال و پمپاژ مواد خورنده و اسیدی که معمولاً خطرناک هستند، استفاده میشود حتماً باید در انتخاب آنها دقت بالایی داشت و پارامترها و نکات مختلفی را در نظر گرفت.
زمانی که پرههای پروانه به چرخش در میآیند، سیال مورد نظر به شتاب در میآید. زمانی که جابهجایی انجام میشود، انرژی جنبشی سیال نیز افزایش پیدا میکند.
از این رو نمی توان از انواع پمپ های معمولی برای انتقال این مواد استفاده کرد.
در این صورت برای اینکه پروانه به چرخش در بیاید، به میدان مغناطیسی نیاز است. به همین علت در این فرایند از دو آهنربای بسیار قوی بهره گرفته میشود.
پمپهای پلیمری که با نام پمپ ضد اسید نیز شناخته میشود یکی از انواع پمپهای سانتریفیوژی هستند که برای انتقال و پمپاژ سیالات خورنده و اسیدی استفاده میشوند. این پمپها به صورت مخصوص برای مواد شیمیایی قوی طراحی شدهاند و میتوانند با الکتروموتورهای تک فاز و سه فاز کوپله شوند.